Dagens lusj

Leave a comment

Mange ganger kan det være vanskelig å finne på noe sunt og godt å spise til lunsj. Kanskje er du lei av brødskiva og har heller lyst på varmmat. Da er det lett å kjøpe seg noe ferdigmat og da er det fort at det blir noe som ikke er så sunt. Et lurt alternativ kan være å gjøre som jeg har gjort i dag. Jeg sitter og leser til eksamen så jeg har ikke tid til å stå lenge og lage noe mat. Jeg hadde litt salatrester fra middagen i går og kjøpte meg en fiskerullade i ferskvaredisken i butikken. Man kan også bruke andre fiskealternativer som ren filet eller marinere filet etter smak. Fisken legges i en plastikkpose hvor luften presses ut og knytes igjen og legges i en kjele eller rett i vaskekummen i 55 grader i 10 til 15 min. Den kan også ligge lenger siden fisken aldri blir varmere enn vannet rundt. På denne måten beholder man den gode proteinkvaliteten i fisken og man får den perfekt varmebehandlet. Dette er også kjekt siden man ikke trenger å henge over grytene og ikke trenger man noe ekstra utstyr heller. Det var altså et lite lunsjtips fra meg 🙂

superduper fisk

nydelig fisk

deilig fisk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s