Om meg

Hei,

Jeg heter Camilla Aasen og kommer fra Porsgrunn. Jeg er utdannet sykepleier og har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. Jeg har en spesiell interesse for kostholdets innvirkning på helsen og er overbevist om at mange symptomer, sykdommer og ubehag i kroppen  kan forebygges og behandles gjennom riktig kosthold.

Gjennom denne bloggen ønsker jeg å dele min kunnskap med deg, for å bidra med å gi deg en større forståelse av matens funksjon i kroppen. Hvorfor vi trenger variert og sunn mat. Det virker som om mange gjennom mediene har fått et anstrengt forhold til mat. Det hersker stor forvirring om hva som er sunt og hva som ikke er sunt. Det er kanskje ikke så rart når det en dag står på forsiden av avisen at fett er farlig og neste dag at det er sunt. En dag blir du oppfordret til å kutte ut alt av karbohydrater og neste dag står det at du kan dø av det. Jeg ønsker å rydde litt opp i hodet for deg ved å skrive enkle og forhåpentligvis oppklarende tekster som kan gjøre det litt lettere for deg å leve sunt. Jeg tror ikke folk trenger en hevet pekefinger eller et spark i rumpa for å komme igang med en sunn livsstil. Jeg tror det bare virker mot sin hensikt. Jeg mener at folk trenger opplysning og oppmuntring for å selv ønske å ta tak i livet sitt. I tillegg til å dele min kunnskap med deg ønsker jeg også å utvikle min egen kunnskap på området gjennom denne bloggen, så jeg tar gjerne imot spørsmål, kommentarer og refleksjoner rundt temaene jeg skriver om:-)

5 tanker om “Om meg

  1. Hei Camilla. Veldig bra skrevet om Taekwon-Do! Takk for at du bidrar til å spre kunnskap og positiv holdning til det som har betydd så utrolig mye i livet mitt. Jeg begynte som særdeles utrent førtiåring og har nå hatt glede og personlig vekst og utvikling i 12 år og nådd graden 2. Dan-1. En uventet og ekstra hyggelig bivirkning av dette inkluderende miljøet er at man får en ekstra, og etter hvert landsdekkende, familie! Velkommen!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s