Hurra for fullført bachelor i ernæring!

Leave a comment

bildebilde (1)

Jeg føler at jeg bobler over av energi og livsglede i disse dager. Jeg har nemlig nettop fullført min bachelorgrad i ernæringsfysiologi 🙂

Dette har jeg sett fram til så lenge; å endelig kunne stå på egne bein som kostholdsveileder. Jeg gleder meg også til å kunne bruke mer tid på bloggen. Jeg har mange tanker om forskjellige temaer innen ernæring jeg ønsker å dele her etterhvert, men først skal jeg nyte livet og min nyvunnede frihet med en ukes ferie i Spania, med masse god mat, sol og bading sammen med gode venner.

Ingenting er bedre enn å nå et mål man har jobbet hardt mot. Da syns jeg at det må være lov å nyte seieren en liten stund før det gyves løs på nye utfordringer på veien mot nye mål.

bilde (2)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s