Nytt år og nye muligheter

Leave a comment

Godt nytt år

I dag avslutter vi kapittelet 2013. I morgen starter et nytt år med nye muligheter. Du har kanskje satt deg nyttårsforsetter og er klar for å gyve løs på ett nytt og bedre liv i 2014.

Jeg har i år bestemt meg for å senke kravene litt, ta livet litt mer som det faller seg og rett og slett fokusere på å være glad – enkelt og greit. Ikke fokusere så mye på å prestere og please andre, men fylle tiden med det som gjør meg glad og gir mening for meg.

I dagens samfunn er det så mye fokus på det å prestere og være flink på alle områder. Vi skal ha et flott, innbydende hjem, være plettfrie forelder, ha en lysende karriere, perfekt kropp og ha et rikt sosialt liv. Vi streber etter å passe inn, og det er som om vi føler at vi hele tiden må bevise at vi er bra nok.

Jeg har bestemt meg for å hoppe av den karusellen og rett og slett fokusere på det som gjør meg og de rundt meg glad. Gjøre det som føles riktig i forhold til meg og mine verdier, og minne meg på at jeg er bra nok uansett hva jeg presterer. Jeg vet at jeg, som mange andre, har en tendens til å være litt ”flink pike” og det gjør at kroppen blir stresset, og stress har som kjent mange negative effekter på kroppen vår.

I 2014 skal jeg gi litt mer blaffen rett og slett. Jeg vet at det er mange som meg, som kan ha godt av å senke kravene til seg selv litt. Det er bra å ha mål, men det bør ikke bli for mange og for vanskelig å oppnå.

Jeg har satt meg 3 mål for 2014 som jeg vet er oppnåelig og som også er viktig for meg. Jeg går derfor inn i 2014 med stor optimisme 🙂

Jeg håper at vi i 2014 vil bli litt flinkere til å verdsette ulikhetene, at vi blir mindre opptatt av å ligne på – og sammenligne oss med andre. Jeg tror at for å behandle kroppen sin bra så må man starte med å godta den man er. Trening og sunt kosthold skal være noe positivt som man ønsker å gjøre for seg selv. Ikke et press man føler for å passe inn i en bestemt mal. Starter du med den rette motivasjonen så kan det å gjøre små endringer i livsstilen gi deg utrolig mye glede gjennom en sunnere kropp og ikke minst gjennom mestringsfølelse. Bare husk at du må gjøre det for deg selv og ikke for noen andre.

Jeg håper at jeg kan være med på å å inspirere deg til å ta noen grep som gir deg en sunnere, sterkere og gladere kropp i 2014 🙂

IMG_3904 (1)

Godt nytt år!!:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s