Herved døper jeg bloggen: GLAD KROPP

Leave a comment

IMG_3904

Jeg har valgt å bytte navn på bloggen min fra ”Helsefrelst” til ”Glad kropp” (gladkropp.no). Jeg føler at det er et navn som  bedre beskriver det jeg ønsker å formidle her.

Jeg er ingen helsefanatiker og har tro på at et balansert forhold til kosthold og trening er viktig for god helse. Å ta vare på kropp og helse bør ikke være noe krampeaktig og hysterisk, men bør infiltreres som en naturlig del av livet.

Til syvende og sist er målet å trives i egen kropp. En sunn og sterk kropp er en glad kropp. Jeg ønsker å inspirere og motivere deg til å ta valg som vil gjøre kroppen din glad. Derfor har jeg altså valgt å døpe om bloggen min til ”Glad kropp”:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s