Tilbake til hverdagen og spennende studier

Leave a comment

DSC_4341

Nå er jeg i gang med siste innspurt av studiet «Bachelor i ernæring». Jeg føler meg utrolig heldig som har funnet et studie som er så spennende og meningsfylt  og som jeg kjenner at jeg skikkelig brenner for. Jeg føler virkelig at jeg har funnet min «mission in life»:-)

skolestart

Studiet er også veldig variert. Nå er jeg i gang med psykologi og kommunikasjon. Jeg har litt av det fra sykepleien, men vil gjerne ha mer av det. Jeg syns det er spennende å lære litt om hvorfor vi mennesker er som vi er og gjør som vi gjør. Vi skal snart ha en samling på høyskolen også. Det blir fint å treffe de andre i klassen min. Siden mesteparten av studiene foregår over nettet blir det ikke så ofte man treffer på de andre studentene.

I tillegg til psykologi og kommunikasjon skal vi også ha eksamen i ernæring i forhold til ulike livsstilssykdommer dette semesteret. Deretter er det bare ett semester igjen med eksamen i sport  og ernæring, litt praksis og bacheloroppgave.

Dette er utrolig gøy og jeg kan virkelig anbefale dette studiet videre hvis du er interessert i ernæring og helse. Her er det masse spennende lesing, forelesninger og oppgaver og dyktige forelesere.

Nå er vel hverdagen i gang for de fleste av dere også. Håper dere har hatt en fin ferie og fått ladet batteriet skikkelig så dere er fulle av motivasjon og arbeidslyst:-)

motivasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s