Inspirerende PT-studier

Leave a comment

Jeg er nå i full gang med PT-studier på Active education. Jeg har har nettopp kommet hjem fra samling på klassen min i Oslo. Det var veldig gøy og inspirerende. Det er utolig mange morsomme måter å bruke kroppen sin på, har jeg funnet ut. Vi har blant annet hengt i slynger, trent ulik styrketrening og hatt innføring i kettelbells.

IMG_4427

 

Hvis du ikke har prøvd slyngetrening eller kettelbells før så anbefaler jeg det på det sterkeste. Du får trent både styrke, koordinasjon og balanse. Også er det en fin variasjon til vanlig styrketrening. Sjekk ut om de tilbyr det på ditt treningssenter.

FullSizeRender

 

Jeg har virkelig fått øynene opp for hvor moro det kan være å trene styrketrening disse dagene. Man behøver ikke bare å stå å ”pumpe jern” på et treningssenter. Mye kan du også gjøre med egen vekt og minimalt med utstyr. Dette gjør det enklere å trene hvor som helst og når som helst i en hektisk hverdag. Vi fikk demonstrert hvordan vi kunne gjennomføre en effektiv treningsøkt bare på 18 min. så der røyk den unnskyldningen om at man ikke har tid 😉 Nå må jeg bort på treningssenteret og teste ut noen øvelser. Kjenner jeg har blitt skikkelig inspirert og gleder meg til å begynne å jobbe som personlig trener etter hvert 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s