Ville bare løfte hodet opp fra skolebøkene og si hei!

Leave a comment

hei

Jeg sitter og jobber med hovedoppgaven om dagen og føler at jeg verden bare glir forbi mens jeg sitter begravd i forskningsartikler og fagbøker. Mens andre er på tur i det fine været sitter jeg altså inne med dette. Trøsten er at temaet jeg jobber med er utrolig spennende. Jeg har valgt å fordype meg i hvordan omega-6/omega-3 ratioen påvirker utviklingen av hjerte- karsykdom. For dere som syns det virker tørt og uinteressant kan jeg opplyse om at det er alt annet enn det;-)
En annen trøst jeg har når andre er ute og nyter finværet er at jeg kun har 2-3 mnd. igjen før jeg er helt ferdig med hele bachelorgraden i ernæringsfysiologi. Johoo!! Det er jo netsen ikke til å tro. Føler at det har gått så fort. Men så er jeg jo så heldig å kunne studere noe jeg virkelig syns er spennende og brenner for, nemlig hvordan kostholdet vårt påvirker kropp og helse. Det har vært utrolig nyttig for meg å ta dette studiet som sykepleier. Jeg har vært heldig å ha en del knagger å henge informasjonen på og det har gjort at jeg føler at jeg har utviklet meg som sykepleier også. Dette studiet kan altså anbefales både for de som ikke har noe helsebakgrunn fra før, men også i stor grad de som allerede har en utdannelse innenfor helse og som er spesielt interessert i ernæring 🙂  Gleder meg virkelig til å kunne jobbe med dette framover.
Men nå må jeg tilbake til oppgaven.

Hvis det er noen der ute som er spesielt interessert i dette temaet og har noe nyttig info og litteratur å anbefale så tar jeg imot med takk. Det kan sendes på mailadressen min eller som kommentar til dette blogginnlegget!
God helg og nyt det fine været! Lettere å komme seg opp av sofaen og ta på seg joggeskoa i et vær som dette, ikke sant?

sol

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s